Dorine MobronStory & Businesscoaching

Coaching. Ik zou willen dat er een ander woord voor ‘coach’ was. Iedereen coacht iedereen immers. En ik ben niet iedereen. Jij ook niet.

Zie mij als meedenker, aanmoediger, adviseur, energie-gever. 1 op 1 maar ook voor groepen. Ik doe dat voor zelfstandige professionals, voor kunstenaars & creatives en voor organisaties die een werkelijke verbinding zoeken met hun publiek. Die een ideaal en ondernemingszin hebben.

Twee ontwikkelingen

1. De wereld van creatives en kunstenaars is zakelijker geworden. Zij zoeken in toenemende mate nieuwe wegen om hun kunst, maar ook hun creatieve brein, een plaats te geven in de samenleving.

Ik help kunstenaars om een groter publiek te bereiken. Omdat ik geloof dat de kritische en ‘ontregelende’ blik van kunstenaars een belangrijke rol kunnen hebben in het ‘wakker schudden’ van de samenleving.

2. De arbeidsmarkt verandert. De groep zelfstandige professionals wordt steeds groter. Zij zoeken naar een weg om hun kennis en ervaring in te zetten op een manier dat mens en omgeving er beter van wordt. Althans, voor de groeiende groep met deze ambitie, werk ik. Deze ondernemers krijgen steeds meer de rol van inspirator.

Voor al mijn klanten geldt: zij willen hun publiek bereiken, beroeren en binden met hun verhaal: in woord en geschrift.

Een goed verhaal, is immers een volle zaal.

Ik ondersteun ondernemers, organisaties en kunstenaars die maatschappelijke en culturele waarde willen toevoegen.