STORYTELLING & BUSINESS development

Hoe zet je verhalen in voor je organisatie? Hoe vind je een oprecht en verbindend verhaal met een sterke link naar de roots en ambitie? En hoe draag je dat vervolgens uit binnen en buiten je organisatie?

Storytelling & business coaching is volledig afgestemd op de vraag en situatie. Open deur misschien maar toch. Coaching is 1 op 1 of in kleine (management)teams.

Story & business development levert een heldere kernboodschap (missie & visie) op en verhalen die ervoor zorgen dat mensen zich aansluiten.

Voor wie?

Ervaren zelfstandige professionals, MKB ondernemers en Management teams.

Voor allen geldt: je wilt meer bereiken, je wilt wellicht een nieuwe weg inslaan en mensen kunnen inspireren. Jezelf incluis.

Koppel je missie aan de tijdgeest

Belangrijke vraag in storytelling-business coaching is: Hoe is wat je wilt bereiken, onderdeel van een grotere beweging? En: hoe sluit je daarop aan?

Door de verbinding met je doelgroep aan te gaan, laat je merken dat je de cultuur en de context werkelijk begrijpt. Door daar ook storytelling bij in te zetten zoek je wisselwerking op.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Wat is de essentie?

Je kunt mij zien als de ver-taler van wens en doel. Samen zoeken we naar het unieke verhaal en naar hoe dat uit te dragen zodat publiek zich kan verbinden met dat verhaal. Of je nu ondernemer bent of professional, leidinggevende, of je doet als managementteam een beroep op mij: in grote lijnen gaat het om de onderstaande onderwerpen:

  1. wat is de kernboodschap (missie & visie)?
  2. welke verhalen illustreren dit?
  3. hoe breng je het over?

Wat wordt de basis voor de strategie en voor de marketing?

We zoeken samen naar nieuwe kansen, oplossingen en strategieën om relevantie en urgentie van je doelen helder te krijgen. Eerst voor jou zelf. En van daaruit voor je publiek of doelgroep.

Je hebt misschien al eerder een coach gehad. Zelf van alles gelezen, uitgeprobeerd, met wisselend succes. Het waren geen tovermiddelen. Dit ook niet. Het is goed om je van tevoren onderstaande punten te realiseren:

Het vraagt veerkracht. Je zult soms oude denkkaders los moeten laten, nieuwe kaders ontwikkelen, experimenteren, effecten analyseren en weer opnieuw beginnen. Vallen en opstaan dus. Uit je comfortzone.

Het vraagt tijd. Het is niet zo dat je meteen een enorme ommekeer kunt verwachten. Je gaat ‘her-inrichten’. Het is een proces. Niet alleen voor jou of jullie, maar ook voor klanten, medewerkers of doelgroepen.

Mijn doel is om het beste uit jou te halen en dat, samen met jou, naar buiten te brengen.

Kosten

Voor zelfstandigen: € 550,- per dagdeel (1 op 1)

Voor management teams of leidinggevenden: € 850,- per dagdeel

Wat levert het op?

  • Een heldere missie en visie
  • Een sterk en inspirerend product-, merk- of bedrijfsverhaal
  • Je weet je verhaal online en offline goed over het voetlicht te brengen

Ben je nog op zoek naar de purpose van jouw organisatie? Of wil jij weten hoe je van purpose naar impact komt?

Wij geloven in de kracht van verbinding. Door met elkaar in gesprek te staan ontstaat synergie. Wij willen niet in, maar aan de markt werken en staan daarom altijd open voor een goed gesprek om deze missie samen verder te brengen.

Vraag een gratis strategie-gesprek om helder te krijgen wat jij nodig hebt.

Foto van ebook 'Storytelling' door Dorine Mobron en Maria Menger

STOP MET OVERTUIGEN EN BEGIN MET STORYTELLING:

5 sleutels voor een pakkend verhaal.